2011. november 30., szerda

46 CM VÖRÖS SZÍV ALAKÚ FÓLIA LUFI -szerelmes 4DB - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

FIX 46 CM SZÉLESSÉGŰ ÉS KB. 50 CM MAGASSÁGÚ VÖRÖS SZÍV ALAKÚ FÓLIA LUFI automata szeleppel - szerelmes-valentin-parti-dekoracio-lufi-2000FT 4DB  INGYEN szállítással
LÉGY FIGYELMES ÉS GYENGÉD ÉS FEJEZD KI ÉRZELMEIDET! OKOZZ PÁRODNAK ÖRÖMET ÉS BOLDOGSÁGOT. A SZÜRKE HÉTKÖZNAPOKBAN MINDENKI IGÉNYLI A TÖRŐDÉST. ÉREZZE HOGY FONTOS VAGY NEKI "EGY ICIRI-PICIRIT"!
LEVEGŐVEL FELFÚJHATÓ OTTHON EZ A FÉNYES FÓLIA LUFI, AMI TÖBB HÉTIG TARTJA MEG A LEVEGŐT IS, ÍGY FELFÚJVA MARAD EZ AZ AJÁNDÉK!
KIVÁLÓ AJÁNDÉK: GYEREKNAP, GYEREK PARTI, SZÜLINAP, FELNŐTT SZÜLETÉSNAP, ESKÜVŐ, LÁNYBÚCSÚ, LEÁNYBÚCSÚ, LEGÉNY BÚCSÚ, BABSZÜLETÉS, KERESZTELŐ, VALENTIN NAP, FARSANG, ANYÁK NAPJA, HÚSVÉT, BALLAGÁS, HALLOWEEN, MIKULÁS, KARÁCSONYVAGY SZILVESZTER ESTÉJÉRE.
Felmerülhet a kérdés, miért is bíznál meg a termékekben és a szolgáltatásban?
Csak és kizárólag a világ VEZETŐpartitermék gyártóinak kínálatát találod meg nálunk, amerikai és európai gyártókkal állunk kapcsolatban, a bizonytalan minőségű kínai és távol-keleti importot ";;;;; ;;;;; ;;;;; ; nem szeretjük";;;;; ;;;;; ;;;;; ;.
Viszont IMÁDJUKazokat a beszállítókat, akik szuper DESIGN-okat találnak ki, évről évre ÚJDONSÁGOKKALjönnek elő, kiváló és kreatív fejlesztőik vannak, pontosan és megbízhatóan szállítanak: hogy a Te partid biztos SIKERlegyen!
Szállítmányaink elsősorban Angliából érkeznek, ahol az USA anyacégek európai lerakatai, központjai vannak, továbbá, Németországból, Belgiumból és Olaszországból, Spanyolországból, Hollandiából importálunk.
Szeretünk biztosra menni, és partnereink megrendeléseit azonnal, a raktárunkból kielégíteni!
LEÜTÉSKOR 1DB = 4 FÓLIA LUFI SZÁLLÍTÁSSAL



Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Az aukció vége: 2011-12-02 18:55
. 46 CM VÖRÖS SZÍV ALAKÚ FÓLIA LUFI -szerelmes 4DB - Jelenlegi ára: 2 000 Ft