2011. szeptember 26., hétfő

Kívánságlampion, égi lámpás lampion - Jelenlegi ára: 399 Ft

Engedje fel kívánságát az égbe!
Ezeket a papírballonokat repülő lámpásnak, azaz Tiang Deng-nek nevezik, eredete a keleti világban több száz évre nyúlik vissza.
Ázsiában a mai napig hagyományosan több ezer ilyen repülőlampiont, azaz kívánság lampiont engednek fel az emberek újév napján, vagy az ismert "Fullmoon" ünnepeken.
Annyi év elteltével még mindig él a szokás, hogy feleresztésekor a belesuttogott, ráírt  kívánságok valóra vállnak és felszálltakor az égbe viszi a ránk leselkedő rosszat, betegséget, bánatot, majd amikor a kívánság lampion fénye kialszik, egy tisztább élet kezdődik el.
Mi az a kívánság lampion?
A kívánság lampion 95x40 cm méretű, bambuszból, tűzvédelem miatt impregnált rizspapírból és egy speciális mécsesből álló lámpás, mely a meleg levegő hatására emelkedik fel a magasba - mérettől függően -  akár 1000 méter magasságba. A mécses kb. 10 percig ég, majd amikor kialszik, a lampionban a mécses az lassan leereszkedik. Mivel a termék csak környezetbarát alapanyagokat tartalmaz, ezért a természetben hamar elbomlik.
A kívánság lampion használata
A kívánság lampion minden ünnep fényét és meghittségét emeli, legyen szó eljegyzésről, születésnapról, esküvőről, megnyitóról vagy akár céges rendezvényről.
A lampion reptetése tartalmas és felejthetetlen családi program kicsiknek és nagyoknak egyaránt.
Tegye felejthetetlenné a kedvesével töltött pillanatokat, és legyen varázslatosabb esküvője napja!
Budapesten a Nagyvárad téren és Soroksáron valamint Taksonyban személyesen is átvehető



Jelenlegi ára: 399 Ft

Az aukció vége: 2011-09-24 21:44
. Kívánságlampion, égi lámpás lampion - Jelenlegi ára: 399 Ft