2011. szeptember 24., szombat

Egy éves részletes előrejelző horoszkóp készítés! - Jelenlegi ára: 6 000 Ft


p { margin-bottom: 0. 21cm; }
p { margin-bottom: 0. 21cm; }
p { margin-bottom: 0. 21cm; }
p { margin-bottom: 0. 21cm; }
p { margin-bottom: 0. 21cm; }
Az embert mindig is izgatta saját, és környezete jövője. Az ismeretlen és kiszámíthatatlan sors megszelídítése. Sokan félelemmel fordulnak a jövendőmondó technikákhoz, azt vallva, hogy nem jó előre tudni, ha rossz, negatív történések várnak rájuk. A sors azonban nem így írott. Minél tudatosabb szintre fejlesztjük életvitelünket, annál nagyobb ereje lesz a szabad akaratnak. Vannak elkerülhetetlen dolgok, melyek történésekor csak olyan mértékben, számíthatunk magunkra, mit a helyzet enged. A mi felelősségünk sorsunkkal szemben, hogy az általa elénk állított akadályokat teljességünk birtokában álljuk-e ki. A teljesség nem más, mint önmagunk uralása, azaz képességeink és lelki jegyeink azonnali és optimális mozgósítása egy adott helyzetben. A sors útján az ember felelőssége nem más, mint önmaga. A jövőnk tehát sok tényezőből adódik össze. Adódik a világból is, melynek szintén kettős sors pólusa van. A világnak van egy része melyért az emberiség felelős és van egy másik része, melyre felkészülhet csupán.
Az Asztrológiával lehetőség van erre, a felkészülésre úgy, hogy előre vetített bolygóállásokkal felmérjük sorsunk változásait. A csillagképek mozgását a tudósok évezredek óta figyelik, és e hagyományoknak köszönhetően kiszámolható, milyen hatások fognak ránk vetülni az elkövetkező időkben. Ennek segítségével terveinket összehangolhatjuk az égből érkező hatásokkal, sokkal sikeresebb, kiteljesedettebb életet élhetünk.
p { margin-bottom: 0. 21cm; }
A jelen aukcióban 1 éves, rendkívül részletes előrejelzésre licitálhat a megrendelő, személyre szabott tanácsokkal és útmutatókkal a hétköznapi élet minden területére. Párkapcsolat, munka, család; lelki és gyakorlati oldalról egyaránt megközelítve.
A horoszkóp elkészítéséhez csupán a név, születési hely és dátum szükséges!
A bolygók és égitestek hatása igen összetett, és mindig egyéni, ezért bár nem követelmény, de sokkal pontosabb eredmény várható, ha először a születési horoszkópot készítteti el. Ez  szintén megtalálható szolgáltatásaim közt.
Átvételi módok: ajánlott levélként, nyomtatva, illetve e-mailben.
p { margin-bottom: 0. 21cm; }



Jelenlegi ára: 6 000 Ft

Az aukció vége: 2011-09-27 09:00
. Egy éves részletes előrejelző horoszkóp készítés! - Jelenlegi ára: 6 000 Ft