2011. december 30., péntek

Geisha love balls violet, lila színű gésagolyó - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Átmérője 4 cm, hossza 17 cm. Eredeti, bontatlan dobozában, ajándéknak is kitűnő!
A gésáktól lehet tanulni! Golyókkal edzették a "gyönyör kapuját", hogy minél élvezetesebb legyen a szeretkezés. Ez az izgalmas segédeszköz segített nekik a szexuális örömöt a végletekig fokozni.
A gésa golyó tulajdonképpen két súly, melyeket egy fonallal egymáshoz erősítettek.
A hüvelybe helyezés után össze kell szorítani a  medencefenék izomzatát és így kell benntartani a golyókat.
Eleinte javasolt 10-15 percet használni naponta, majd 1-2 hét elteltével lehet hosszabb ideig is bent tartani. Három hónap után már nem kell ilyen intenzíven gyakorolni, addigra elég a szinten tartás is.
A gésa golyókkal végezhető gyakorlatok nem csupán az orgazmus, illetve a szexuális együttlét javítását szolgálják, hanem különböző nőgyógyászati panaszok csökkentésében is nagy szerepet játszanak.
Azokat az izmokat, melyek a hüvely és a méh felfüggesztését, illetve feszességét szolgálják, és ezáltal elősegítik működésüket, röviden PC-izmoknak nevezzük. Ezeknek az izomkötegeknek van szerepe  a szexuális, szülési illetve vizelési zavarok esetén is. Ezen izmok szerepének felfedezése után terjedt el világszerte a fontossága, hogy edzésben tartsuk őket.
Nézz körül további termékeim között is, hiszen két termék vásárlása esetén a postaköltséget csak egyszer kell megfizetned!



Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Az aukció vége: 2011-12-31 15:26
. Geisha love balls violet, lila színű gésagolyó - Jelenlegi ára: 2 000 Ft