2011. szeptember 5., hétfő

Gyönyörű hókvarc fülbevaló tibeti ezüsttel - Jelenlegi ára: 1 800 Ft


Ezt a gyönyörű nőies fülbevalót valódi hibátlan hókvarc gyöngyökből és tibeti ezüstből készítettem.
Teljes hossza: 5 cm
Ha a méret nem megfelelő, de tetszik az ékszer, üsd le, elkészítem abban a méretedben, amiben szeretnéd!
A fülbevalóhoz tökéletesen illő karkötő, medál és mobildísz is megtalálható az aukcióim között, ezeket szettben (7. 600-) előnyösebb áron vásárolhatja meg, postaköltséget spórolva.
Az általam kínált ékszerek egyedi darabok, melyek egészen biztosan nem jönnek szembe az utcán.
-Hókvarc (Tejkvarc):
Tulajdonságai: Ásványtanilag: fehér durva kvarc Ásványtani osztály: szilícium-dioxid Kristályszerkezet: trigonális Keletkezés módja: vulkáni
Gyógyhatása: hatása hasonló, mint a hegyikristály, de gyógyító ereje később érződik. Gyógyítja az energiával rosszul ellátott területeket, itt erőt ad. Erősíti a gernicoszlopot, ízületeket.
A tejkvarc a torokcsakrába, a kettes csakrába, és a köldökbe (gyermekség) kapcsolódik be. Ez a kő feltárja előttem gyermekségem mikéntjét, játékosságom! Szembesít vele, hogy a játszás, a gyermekség játékosságának milyen fokán állok! Szemlélet módom gyermeki-e? Rácsodálkozás a világra, és önmagamra, vagy pedig a kis én, az egó a játszótársam. Feltárja előttem a kettő közötti különbséget. Ha elegem van az egóból és a gyermeket választom kézen fog és vezet. Megtanít az öröm játékaira, mert kinyitja bennem az emlékezetet és én újra gyerek leszek.
-Ezüst:
Az ezüstöt baktérium-, gomba- és vírusölő tulajdonsága alapján az orvostudomány, a természetgyógyászat és a népi gyógyászat már több ezer éve használja. Az ókorban még ugyan nem ismerték sem a baktériumokat, sem a vírusokat, viszont megfigyelték, hogy a kőkorsóba tett ezüstpénz képes a vizet fertőtleníteni, és így az több nap alatt sem poshadt meg. A legmodernebb víztisztítókban ma is ezüstöt használnak.
Az ezüstnek mára megismertük egy újabb csodálatos tulajdonságát. Az emberi bőrrel érintkezve képes a bőr felületén élő gombákat, baktériumokat elpusztítani, anélkül, hogy toxikus hatással lenne ránk. Ma a legismertebb felhasználás az ezüstözött szálakat tartalmazó ruházat. Ezek jellemzője, hogy a bőrrel érintkező belső felületük ezüstözött szálból készül. Előnyösen használható fekélyes, nehezen gyógyuló bőrfelületek esetén. Az ezüst megakadályozza a sebek felülfertőződését, elősegítve ezzel gyógyulásukat. Segíti a gombás, töredezett bőr regenerálódását. Sajnos a köröm-gombát önmagában nem képes elpusztítani, viszont más, elsősorban belsőleg szedett gombaölő kezelés kiegészítője, mivel meggátolja a visszafertőződést.
-Tibeti Ezüst:
A tibeti ezüst egy fémötvözet, amely 38% ezüstöt tartalmaz, és hagyományos tibeti technológiával készül. Garantáltan antiallergén, leteszteltük. Nem feketedik, nikkelmentes, hordás hatására csak fényesedik.
Különleges féldrágakőből készült egyedi ékszerek, egyenesen a készítőtől!
Nézd meg a többi termékemet is, biztosan találsz neked tetsző darabokat : )



Jelenlegi ára: 1 800 Ft

Az aukció vége: 2011-09-11 20:12
. Gyönyörű hókvarc fülbevaló tibeti ezüsttel - Jelenlegi ára: 1 800 Ft