2011. szeptember 6., kedd

Büntetés-végrehajtási jogszabályok magyaráza - Jelenlegi ára: 9 775 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Büntetés-végrehajtási jogszabályok magyarázataA könyv listaára: 10290 Ft. Leírás:
A büntetés-végrehajtási törvény magyarázata elsősorban gyakorló jogászok számára készült. A szerzők ennek szem előtt tartása mellett kísérlik meg a jogalkalmazás gyakorlatának feldolgozását. A kötet természetesen foglalkozik a végrehajtást érintő legfelsőbb bírósági döntésekkel, véleményekkel, valamint a Bírósági Határozatokban megjelent elvi jelentőségű eseti határozatokkal, s a szükséges mértékben érinti a végrehajtási tárgyú alkotmánybírósági határozatokat is. A kötet túlnyomó része a büntetések és az intézkedések végrehajtásáról szóló 1979. évi 11. törvényerejű rendelet magyarázata, paragrafusról paragrafusra haladva. Az általános rendelkezések után szó esik a bíróság büntetés-végrehajtási feladatairól, majd az egyes büntetések és intézkedések végrehajtásáról, így a feltételes szabadságra bocsátás kizártságának megállapításáról, a szabadságvesztés, a közérdekű munka, a pénzbüntetés, a foglalkozástól, járművezetéstől, közügyektől eltiltás, a kiutasítás és a kitiltás, valamint a katonai büntetések és mellékbüntetések végrehajtásáról. Külön fejezet foglalkozik az ún. intézkedések (megrovás, próbára bocsátás, kényszergyógykezelés, elkobzás, vagyonelkobzás, pártfogó felügyelet, javítóintézeti nevelés) végrehajtásával, s kifejtésre kerül még az elítéltek utógondozásának, az előzetes letartóztatásnak és az elzárásnak a végrehajtása. A kötet második nagy része a büntetés-végrehajtási szervezetről szóló 1995. évi CVII. törvény magyarázatát adja. A szakkönyvtáraknak ajánlott kötet jogeseteket tartalmazó függelékkel zárul. ISBN: 978-963-295-068-6A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 9 775 Ft

Az aukció vége: 2011-09-10 09:04
. Büntetés-végrehajtási jogszabályok magyaráza - Jelenlegi ára: 9 775 Ft